En värmande och kryddig soppa med influencer från det asiatiska köket och är superenkel att göra med minimal disk! Man kan använda färsk broccoli men jag valde att använda fryst, eftersom det är så smidigt och oftast bättre pris. Jag har gett förslag på toppings, men kör på det ni känner för eller har hemma.
Lös upp snabbkaffet i ca 2 msk vatten. Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa så att smeten går ihop. Om smeten känns för torr och går inte att rulla, addera någon tesked vatten i taget tills smeten är rullbar.
Ta en rågad tesked smet och rullar till bollar. Rulla sedan bollarna i riven kokos.
Förvara i kylen eller i frysen.
Matlagningstips
Torra dadlar kan mjukas upp genom att blötläggas i varmt vatten i ca 15 minuter
Jag kan verkligen rekommendera att man använder raw vaniljextrakt istället för vaniljsocker, om det finns möjlighet
Man kan slänga ner lite kakaonibs i smeten för att få lite extra textur
Använd glutenfria havregryn för att göra bollarna glutenfria